Mischievous!

Im Back

Hola! Jag har bestämt mig för att vara bekväm och fortsätta blogga här. Jag gillar For.me. och jag har lite för mycket projekt på sidan av jobbet för att hinna med att bygga upp en blogg. Detta är torts allt ett intresse jag har och jag måste lägga mer tid på mina andra projekt istället. Men det får komma senare. Äger iallafall min domän nu :p. 

Annars har jag de senaste veckorna både hunnit med att besöka Barcelona och London. Två helt olika typer av resor men jag har haft det riktigt bra på båda. Nu blir det lugnt ett litet tag med resandet. Jag kommer stanna kvar på ön under kommande månad och i slutet av maj åker jag tillbaka till Barcelona en sväng för festival! Det ser jag fram emot.

Ny Domän

Nu har jag börjat skriva lite smått i min nya blogg. Dock är jag långt ifrån nöjd med designen fortfarande.. Men det får jag lösa senare, nu är jag alldeles för trött. Men ni är välkomna att kika in på Mischievous.se

Egen domän

Godmorgon måndag!
Jag håller på att fixa med min egen domän, men eftersom jag har haft det fullt med möten och en masa annat så har det dragit ut på tiden lite. Jag ska så snart jag kan uppdatera er om min nya blogg :)
Är någon annan sugen på att skaffa egen domän så rekommenderar jag verkligen One där jag köpte min.
Det är riktigt billigt, de har grym kundsupport, plus att du enkelt kopplar din adress till den sida du vill blogga på.
Du kan klicka in på sidan och kika här :)


Tillbaka på ön

Är tillbaka på ön Malta nu igen efter min vistelse i Sverige. Har haft en riktigt kul tripp dit men man hinner tyvärr inte med allt man planerat. Hade dock en riktigt rolig sista kväll tillsammans med mina syskon och kusiner. Vi har alltid så himla kul tillsammans. Ska bli kul att se dem senare i år igen och vi har en del små planer att se fram emot. Nu är jag tillbaka på första jobbdagen vilken faktiskt känns bra, jag har saknat mina kollegor här:)

Eftersom det inte blev så mycket uppdatering under min vistelse i Sverige så har jag en massa bilder och annat att lägga upp senare ;)

Upp