Mischievous!

I min necessär

Ibland känns det nästan som att man simmar i skönhetsprodukter och smink här hemma. Allt man testar fungerar inte heller som man tänkt sig men när man väl finner de små guldkornen så håller man oftast fast vid dessa produkter. Jag tänkte lite då och då dela med mig av mina favoritprodukter och tipsa om vart de går att införskaffa dessa till ett så bra pris som möjligt.

  • Den första produkten ni ser är en nattkräm vid namn age well night från Oliva by ccs. Jag har haft lite svårt för att hitta nattkrämer som jag gillar riktigt mycket då de ofta är alldeles för feta för min hy. Denna tycker jag är alldeles lagom fet och ansiktet känns mjukt och skönt efteråt. Du finner den just nu hos Apotea för 149 sek. Riktigt prisvärt.
  • Produkten i mitten är en bodylotion från Biotherm vid namn Lait Corporel. Min vän Linda använde/använder alltid denna och efter att ha testat den en gång när jag var förbi henne hemma i Sverige så blev jag såld. Tror inte att jag har testat någon annan hudkräm som går in i huden på samma sätt och gör den riktigt mjuk och återfuktad. Denna brukar jag faktiskt köpa på taxfree när jag är ute och flyger. Har man tur så finns det erbjudanden med just denna produkt.
  • Sist men inte minst så vill jag dela med mig utav en av mina favorit mascaror. Denna har varit en favorit sedan den släpptes och jag har fortfarande inte lyckats hitta en produkt i samma prisklass som ger mig lika fina ögonfransar som denna. Loreal Mega Volume Miss Manga heter mascaran och går att finna superbilligt just nu på Cocopanda.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas