Mischievous!

Myskväll med Humperdinck

Hola Lördag!!! Blev en lugn kväll igår hemma i lägenheten med min kanin. Pratade lite med min pojkvän och sedan blev det ett tre timmars skype samtal med min bästa Linda. Hon satt å drack vin och jag satt med min Whiskey så det blev ju typ som en drink-kväll tillsammans :P haha. Nu ska jag fixa mig lite och möta upp några för att sedan röra mig mot The Point och kolla lite träningskläder. 

Spinning igen

Är 25 min tidig till gymmet så nu har jag lite tid över till att blogga. Uppdateringen har varit lite seg på senaste men jag har varit upptagen med massa skoj på jobbet och självklart gymmet, och nu inväntar jag Rebecka för ett spinning pass... Mitt hatpass, haha älskar träning men hatar verkligen spinning. Nåväl det är bra för kroppen ;) Börjar forma sig efter ett par veckor Nu^^

Glädje!

Jag känner mig som ett litet barn idag. Har något töntigt glädjerus i kroppen men vet inte riktigt varför. Kan vara all skön rock och metall som spelas i mina lurar på jobbet just nu? Kan vara mina roliga kollegor? Att det endast är 4 veckor kvar tills jag flyger till Sverige över påsk? Eller att det är extremt soligt och varmt ute idag och jag svettades trots att jag bara hade t-shirt när jag satt i solen vid vattnet på lunchen. Underbart.

Här såg man pigg ut. Partynatt i Costa Rica :D

Städdag

Gokväll. Är sjukt trött just nu, slutade 16.30 för att sedan gå hem och städa hela lägenheten, tvätta och laga mat. Nu ligger jag helt slut i sängen och tänkte glo på något innan jag ska sova. Ny dag imorgon och då börjar veckans träning dessutom. Klockan 18.00 kör första veckans pass igång och jag tänkte därför även börja lite senare imorgon så jag kan gå direkt till träningen efter jobbet. 
Puss och godnatt :*

 

Tröttis selfie på jobbet 

Ny härlig vecka!

Äntligen måndag! Ny vecka nya tag och jag är tillbaka på jobbet igen. Det blir ingen träning ikväll då jag fortfarande känner mig lite hängig men det tar jag igen sen resten utav veckan. Skypeade med min pojkvän tidigt imorse när jag kom till jobbet, jag hade nyss vaknat och han skulle precis gå och lägga sig. Saknar den lilla räkan, hur ska jag klara mig utan han i fem hela veckor i sommar??

Det blev en sen lunch idag, men god, har med mig matrester ifrån min middag igår som bestod utav grönsaker och chili med bulgur i röd curry. Annars så kommer denna vecka mestadels bestå utav träning och sedan har jag redan planer hela helgen som jag ser fram emot riktigt mycket. En bra vecka med andra ord (Får vi hoppas). 
Nu ska jag äta vidare här framför datorn så får ni ha en trevlig måndag så länge!

Rocknight

Då jag äntligen är frisk så blev det en rockkväll tillsammans med min vän Beetho. Rock, Metal, Öl och sedan ut. 

Onyttig frukost

Jag somnade med min pojkvän bredvid mig och vaknade upp utan.. Tidigt imorse tog han flyget till USA med jobbet för 1,5 vecka, och jag var knappt väckningsbar när han skulle säga hejdå. Så nu håller jag tummarna för att det går bra för han och tänkte nu ha en onyttig frukost i min ensamhet beståendes utav kaffe och dubbel choklad muffin :D

Favortlack från Sephora


Inhandlade dessa när jag var i Madrid senast. Älskar verkligen Sephora, det var min kära vän Linda som introducerade mig för Sephora under mitt första besök i New York för ett par år sedan. Och om jag inte är helt ute och cyklar så finns Sephora i Stockholm nu? (fingers crossed)

Minnen på FB

Älskar att man se sina minne på FB, vad man gjorde exakt den här dagen för ett till flera år sedan. Denna helg för exakt ett år sedan var jag och min pojkvän i Venedig såg jag nyss på FB.Och vad sysslade men med tidigare år då? Jag ser bland mina minnen att jag år 2012 runt denna tid var inne i limousine perioden. Haha. Det var en rätt kul tid faktiskt, nästan varenda helg blev det limousine med skumpa och sedan Fridays på stureplan där vi (mina killpolare) av någon anledning alltid beställde in 50 stycken strawberry Daiquiris... Fast vi alltid var mellan 8-12 personer bara. En gång minns jag att de stängde om 40 minuter när vi gjorde den beställningen.. Ett ord, Brain Freeze!

Suddiga tider.

 

Tips på serier

Ligger hemma idag igen... vilket innebär att jag även kommer missa min väns födelsedagsfest ikväll.. Får fira henne på annat sätt när jag mår bättre igen. Så det blir sängen hela dagen för mig idag igen. Så nu skulle jag vilja ha lite tips på bra serier utav er. Jag gillar typ serier med mycket drama, tjejiga serier.. Jag måste få någon dos av sånt drama när det är fattigt på sånt i ens eget liv (tack och lov). Jag gillar även reality serier och serier med mycket spänning. Exempel på serier jag har gillar: Desperate Housewives, Devious Maids, Mistresses, Bad Girls Club, Breaking Bad.

Sommarens hetaste hårfärg

Ser ut att misstaget som hände med mitt hår i Costa Rica kommer att vara väldigt inne denna sommar. Jag gick från platina blond till brunett av ett misstag när jag besökte frisören i San Jose. Det börjar sakta men säkert tvättas ur nu.. vilket har resulterat i en brun färg vid rötterna, samt ljusbrunt med blonda slingor i längderna. 
Sommarens hetaste hårfärg heter Bronde, en mix av brunt och blont. Ser ut som att mitt hår iallafall kommer att vara inne i sommar då :p