Mischievous!

Sommar & soliga dagar

Fyfasiken vad varmt det är just nu. Och varmare kommer det att bli. Augusti är som sagt den varmaste månaden här på ön. Tur att man ska spendera nästan två veckor av Augusti i Sverige. Nu är det bara fem dagar kvar och jag längtar ihjäl mig. Och fyra timmar kvar tills min pojkvän kommer hem efter att ha varit borta två månader, och tre dagar kvar tills min vän Dennis flyttar hit med sin flickvän. Mycket som händer nu.

1 vecka kvar till Sverige!

Idag är det en vecka kvar tills jag befinner mig i Sverige och en dag kvar tills min pojkvän kommer hem. Vi har nu varit borta från varandra under 7.5 vecka. Jag har saknad honom jättemycket men samtidigt sett det som ett bra tillfälle att jobba med egna projekt och ha mer tid för gymmet. Att sakna varandra tror jag dessutom är nyttigt för ett förhållande och jag tror inte det är bra att sitta ihop allt för mycket. Men nu är han snart tillbaka och vi lär väl sitta ihop för det mesta de kommande två veckorna då han dessutom ska med mig till Sverige.

Under veckan händer det en massa annat skoj. En av mina bästa vänner flyttar hit från Indien tillsammans med sin flickvän. Jag har fortfarande inte träffat henne men vi har pratat en hel del i telefon och hon verkar supertrevlig. De ska bo hos mig till en början innan de hittar eget boende. Helgen är dessutom fullproppad med planer som grill och poolpartyn. Jag får se till att vila ordentligt när jag kommer till Sverige helt enkelt.

Malta by Gummibåt

I helgen körde vi gummibåtsparty i St Georges bay i St Julians. Jag tog aldrig med mig min mobil för att fota då jag inte ville lämna en massa värdesaker på stranden. Så denna bild har jag stulit från en kompis. Blev hur som helst en riktigt lyckad dag, hade riktigt roligt och träffade en massa nytt folk:)

Godmorgon Friiyay!

Godmorgon! Uppe med tuppen och extra tidigt på jobbet. Har sovit rätt kasst inatt men vad gör det när det är fredag idag. Slutar klockan 16.00 och tänkte så dra till stranden på en AW. Ikväll blir det middag ute och sedan utgång, inte för sent då jag ska upp och fixa med en grej imorgon... excited! Men jag ville mest önska er en trevlig fredag med en bild på mig i men ansiktsmask som består av lera från en vulkan i Costa Rica, den är riktigt go.

Man kan inte se glad ut när man har stel lera i ansiktet... Jag testade på en bild efter och det blev smuligt

Antingen är man full eller naken

Nu är jag helt slut.. Trots att det varit en lugn och skön dag på jobbet idag. Däremot så har jag sovit rätt dåligt natten tills idag. Sen hann jag med gymmet på både lunchen och efter jobbet, så har kört slut mig själv rätt rejält.. Och efter gymmet så blev det middag med Sara Sebastian och Madeleine. Mys. 
Nu kom jag precis hem till min pojkvän, han är fortfarande inte hemma.. 6.5 vecka har gått och idag är det endast 1 vecka kvar! Men jag bor här denna vecka då jag lånat ut mitt sovrum till min systers polare.
Jag pratade även precis med min pojkvän i telefon, och hand tjejpolare som han är ute och äter med. Han ville att vi skulle prata tillsammans via videosamtal då jag inte träffat henne på länge.. Men som vanligt har han alltid världens bästa tajming.. Alltid när han vill att jag ska prata videosamtal med någon där borta så har jag antingen precis kommit hem från en festkväll, eller så är jag naken.. Vilket fallet var just nu då jag precis hade kommit ut ur duschen :p
Jaja, nu ska jag hoppa i säng, Nite nite!

Efter gymmet selfie!

Piloxing?

Nu är jag så sjukt seg. Hela denna dag har varit seg. Är alldeles för trött. Måste sluta dricka öl på stranden på söndagar men det är ju så satans trevligt :) Aja, det blev iallafall ett Piloxing pass idag på lunchen och imorgon blir det två pass. Piloxingen var okej, dock lite för lugnt för mig, jag gillar att ta ut mig till max när jag tränar. Men det passade rätt bra att köra på lunchen då man inte blev alldeles för svettig :)
Nu blir det sängen och lite Devious Maids innan jag ska sova... Imorgon är det 1 vecka kvar <3

@ Champagne Showers

Sjukt rolig men väldigt blåsig dag på Cafe del Mar igår. Hade riktigt kul med mina vänner plus en massa nytt roligt folk.

Mer lunchpass åt folket!

Jag bara älskar att de har ökat utbudet av lunchklasserna på gymmet jag går till här i St Julians. Kom precis tillbaka fån ett Insanity pass och sitter nu och jobbar framför datorn med en Cesar sallad. Från och med nästa vecka kommer det att finnas klasser att gå på varje dag vid lunch vilket kommer att underlätta så mycket för de dagar jag vill träna två gånger. Som idag till exempel, efter jobbet blir det ett besök på gymmet igen uppföljt av middag och skräckfilmskväll med Denise.

Handstanding selfieeee.. Den ni! :P