Mischievous!

Awesome Helg

Jag är så galet trött just nu, vilket passar perfekt då jag tänkte lägga mig och sova. Ska upp 06.00 imorgon så att jag kan sluta klockan 16.00 och möta upp mamma.

Vi har haft en så sjukt rolig helg. Det blev en lugn fredag, lite AW på Cafe Cuba och sedan hem för att dricka lite vin och äta ost.. Lördag morgon ringde väckarklockan 07.30. Då var det bara att hoppa upp ur sängen och fixa i ordning sig inför SLAMTILT festival på Golden bay. 36 Volleyball lag som ska tävla om diverse priser inom olika kategorier. Mitt lag vann bästa team dansen och fick därmed biljetter till Champagne Showers på Cafe del mar i Juli.  

På kvällen blev det middag på Hugos och sedan ett par drinkar. Efter att ha hållit igång sedan jag vaknade så var jag ju lagom trött där på kvällen. Kom hem runt 02.00 och totaldäckade. Hade velat sova länge imorse men vi skulle på en heldagstripp till Valleta. Tog båten över tdit och har haft en riktig toppendag och vi har gått så sjukt mycket. Är helt slut just nu och kommer nog somna rätt fort när jag lägger mig.
Godnatt på er <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas