Mischievous!

Jag kommer att sakna dig

Fick äntligen sova lite mer inatt så nu känner jag mig som en människa igen. Sitter här framför datorn och jobbar fortfarande på och svullar godis. Fick höra att det är sommar hemma i Malta nu så måste ju tänkte på figuren höhö. Nä men jag är en godisgris och det fungerar inte att äta 100% nyttigt. Jag kommer återgå till mitt normala tränings schema igen på Malta sen bara så är det fix. 
Nu längtar jag tills imorgon är över. Sista jobbdagen och sedan har jag något riktigt jobbigt framför mig på kvällen. Jag nämnde tidigare att jag hade fått dåliga besked.. Det handlar om min katt som jag har haft i 15 år. Vi har fått veta att han har cancer som spridit sig till lungorna bland annat och han är jättesjuk. Vi måste därför avliva honom innan det händer något så att han får ont. 
Det kommer verkligen att göra ont i hjärtat att se han somna in imorgon. Men jag vill vara där hos han, hela vägen.

Min älskade kisse. Man kan se på bilderna att han är gammal och inte mår bra <3

Tisdag i Sverige

God förmiddag på er.
Har blivit väldigt dåligt med uppdateringen här i bloggen på senaste men jag har varit väldigt upptagen samt väldigt trött. Men inatt har jag äntligen fått mig lite sömn så nu sitter jag här i min matsal i Sverige och jobbar hemifrån. En jobbdag till imorgon och sedan är jag ledig resten av min vistelse i Sverige. Shit vad tiden går fort ändå. Känns som jag har längtat så mycket efter att träffa alla här hemma men ändå knappt hunnit med något. Aja, jag kommer tillbaka igen i sommar. 

Jag gjorde även en grej igår som jag inte testat förut, men jag kommer visa resultat senare ;)

Träffa brudarna ikväll

Hola! Har inte haft ork att uppdatera efter att jag landat i Sverige då jag varit så sjukt trött och mest suttit och jobbat. Men nu slutar jag snart och ska efter det möta upp mina brudar för vin middag och... utgång?, party?, Chill?, vi får se. Längtar iallafall ihjäl mig efter dem och det ska bli såååå kul att få sitta och skvallra lite med dem.Två av mina älsklingar <3

@ The airport

 Sitter på flygplatsen i min ensamhet och väntar på att jag ska få information om vilket gate jag ska till. Är så sjukt trött idag så jag hoppas jag kommer kunna sova typ hela flygresan, jag vill ju umgås es stund med min familj när jag kommer hem. Drog från jobbet strax innan fyra idag och åkte hit, man glömmer lätt hur pass liten Maltas flygplats är, det räcker med att vara här typ 50 min innan flyget går.

På tal om flygplats. R.I.P alla de som miste livet idag i Bryssel. Så hemskt. Jag mår verkligen dåligt när jag hör om sådant. Stackars alla anhöriga att behöva mista sina nära på grund av idioti och trångsynthet.

Imorgon smäller det!

Nu är det inte långt kvar på denna jobbdag. Har varit riktigt seg idag då jag sov väldigt lite inatt på grund av att jag umgicks med min pojkvän då jag lämnar kvar han här på ön i 12 dagar när jag åker och besöker Sverige. Och imorgon smäller det, efter jobbet blir det dirr till flygplatsen för att vara i Sverige över påsk. Längtar så mycket! 
Så idag blir det ett snabbt träningspass efter jobbet (insanity) och sedan hem för att laga middag till mig och Luis och packa färdigt. 

Helgen

Herregud, jag känner mig helt överkörd efter denna helg. Men den har varit riktigt rolig. Blev St Patricks firande efter jobbet i torsdags, middag med Fanny och Sara plus utgång i fredags och ännu en utgång igår för att säga hejdå till Milou som åker hem till Holland igen.. Som tur är så kommer hon snart och hälsar på oss igen.

Nu är jag hemma hos mig en sväng för att börja fixa med min packning för om två dagar åker jag till Sverige!!! Längtar så otroligt mycket efter att få träffa alla.

 

St Patricks day

Igår blev det utgång efter jobbet med kollegorna. Gatorna var helt fulla med grönklädda människor och solen värmde på för fullt. Blev en riktigt lyckad kväll med en massa öl och kareoke. Tyvärr så suger fortfarande min mobilkamera, men det blir det ändring på nästa vecka när jag besöker Sverige ;)För övrigt har jag fortfarande sjuk träningsvärk efter mitt thaiboxningspass. Har äntligen kommit iväg på det igen och kommer fortsätta följa med Simon på passen när jag kan efter att jag kommit tillbaka från Sverige. Får nog bli en gång i veckan till att börja med dock. Jag har ju som sagt gymkort på två andra ställen redan. Haha. Jobbigt när man vill träna så mycket olika saker hela tiden.

"Svensk" tacos

skulle laga svensk tacos with a twist of me till min mexikanska pojkvän i fredag. Det blev nog bara en twist of me och inte så mkt typiskt svensk :p