Mischievous!

IM pastaBrukar luncha ibland på ett pastaställe här i St Julians där du väljer ifrån en meny som ibland varierar. På menyn finns olika pastarätter och när du sedan valt vad du vill ha till pastan så får du välja bland en massa olika färskpastor som de själva bakar, sen lagar de allt framför dig. Nice ställe för er pasta fan ;)

 

Happy days

Andra träningspasset för veckan avklarat och jag är helt slut i kroppen. La på en del vikter idag när jag styrketränade så det lär väl kännas extra mycket imorgon. Har även haft med mig Madeleine dessa två dagar som också skaffat gymkort på Meridien och hon har kämpat på riktigt bra! Nu blir det strax att krypa ned i sängen och glo på någon serie innan jag ska sova, är helt slut så mina projekt får vänta tills imorgon.. då det redan är onsdag! Det märks att man trivs på jobbet när dagarna bara swishar förbi. 

Underbara dagar

Hellu! Jag har verkligen haft det fullt upp på senaste. Jobb, möten, event, partyn, lite projekt och annat smått och gott. Men kan berätta att min helg har varit awesome! Blev en grym AW på The Saddlers där vi hade hela baren för oss själva, sedan blev det klä ut sig och jag vet inte vad. Men det var kul iallafall. Jag fick även reda på att jag är grym på dart (iafall efter ett par öl). Lördagen blev det ännu mer party, startade med mig Luis, Koen och Roxanna på en chill shisha-bar för att sedan fortsätta vidare med en grupp sköna människor och röja sönder på en klubb. Alla var på sånt grymt partyhumör, en riktigt bra klick människor att gå ut med. 

Och nu är det redan tisdag. Tiden går fort när man har kul och har mycket att sysselsätta sig med :)

 

Jag har dessutom precis köpt ett domän så jag kommer att ordna till bloggen och börja uppdatera bättre så snart allt är klart.

Schemalagd fredag

Idag ringde larmet 06.00... Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv!! Men alla var tvungna att börja klockan 07.00 idag då vi flyttar kontoret under eftermiddagen. Klockan 12.00 ska vi alla ut och äta lunch tillsammans och sedan är det konferens fram tills 16.00. Då blir det fredagsöl på Scottsman med jobbet fram tills 18.00 då jag ska hem till grabbarna och hänga.
Jag har med andra ord en väldigt schemalagd fredag. Är inte van vid sånt, men det känns bra att ha sådanna dagar ibland med. 

Beställde precis ett par förpackningar av denna produkt med. Får passa på nu när jag snart ska till Sverige och hälsa på. 

 

Onsdag

Redan onsdag! Veckorna går fort när man har roligt. De senaste dagarna har varit riktigt bra, har haft rockkvällar med Beetho där jag lagat vegetarisk lasagne, druckit öl, gjort sommarplaner och bara skrattat åt saker och haft kul. Natten mellan måndag och tisdag fick jag pojkvänleverans ifrån Los Angeles, han visste inte att jag skulle sova där när han kom hem under natten så det blev en överraskning. Allt hade gått bra med jobbet där borta, trots nya arbetsuppgifter, men jag visste att han skulle göra bra ifrån sig den lille rackaren.
Denna vecka består mest av jobb, normalt sitter jag och skriver content, men idag och kommande dagar kommer jag sitta med designen på en utav hemsidorna och imorgon har jag mitt första möte som event planerare här med. Kul:)
Ska försöka hinna med mitt app-utvecklar plugg också, men jag orkar inte stressa för mycket utan tar det i min egen takt när jag har tid över, jag har ju trots allt hunnit med att göra tre små appar än så länge :p 
Nu ska jag fortsätta jobba, sedan blir det gym, och efter det matlagning hos grabbarna :*

Sushi lunch @ Hugo's

Har varit lite upptagen på senaste med lite blandat. Partyn, plugg, jobb och umgås med min pojkvän som kom hem från LA precis. Men jag ska bli bättre med uppdateringen nu ;)