Mischievous!

Liebster award


Då var det min tur att svara på frågor i Liebster award. Den person som taggat mig är Josephine. Superkul! Tack för nomineringen! Då kör vi:

Regler:
- Nämn bloggaren som nominerat dig och tacka för nomineringen
- Svara på de 11 frågor som bloggaren ställt
- Nominera 11 nya bloggare
- Ställ 11 nya frågor
- Uppmärksamma bloggarna på att de är nominerade 

1. Hur var du som människa genom grundskoletiden? Jag var rätt vild om jag minns rätt, och årskurs 7-9 var jag en riktig fjortis med väldigt skum klädstil. :p
2. Har du några begär vad gäller sötsaker? Oh ja, jag kämpar mot dem varje dag, är en riktig godisgris, älskar godis, choklad, lakris och fika.

3. Favoritdoft? Laura Biagiotti Venezia samt doften av regn.
4. Popcorn eller chips? Popcorn! Hart aldrig varit en chipsmänniska
5. Skönhetsprodukt som du inte kan vara utan Jag växlar väldig ofta mellan olika så har nog ingen jag inte kan vara utan, men en favorit är nog min ansiktskräm från elizabeth arden.
6. Bästa makeup produkten enligt dig: Det måste vara min primer, minns dock inte märket av den just nu då jag inte har den med mig. Köpte den här på Malta.
7. Varför har du den frisyr du har? För att jag inte orkar klippa någon frisyr :P Jag fixar aldrig mitt hår utan låter det vara mest och klipper bara topparna. Sist jag hade en frisyr var en kort page för ett par år sedan.
8. Vilka kändisar har du träffat? Oj det är en hel del faktiskt.. bland annat Erik och Mackan, Alla i bandet Takida, Dead by april, Massor av B-kändisar från tv program, samt några fler plus och ett par som är hemliga av olika anledningar.. Jag minns helt ärligt inte då det känns som att man stöter på halvkändisar lite då och då. Hade jag däremot stött på Mark Tornillo, Klaus Meine eller någon liknande så hade jag definitivt kommit ihåg det klart och tydligt! 
9. Ditt starkaste bloggminne: Hmm.. Det måste nog vara när jag var yngre och kisse kommenterade min blogg. En snäll kommentar :)

10. Hur bor du och hur skulle du vilja bo annorlunda, i så fall hur? Jag bor i ett trevåningshus i Malta tillsammans med fyra grabbar just nu. Det kommer nog att ändra sig efter årsskiftet då jag och min pojkvän kommer att bo själva. Trivs jättebra nu men det kommer vara mysigt att bo bara vi två.
11. Hur ofta bloggar du och varför bloggar du inte mer? Det varierar mellan 1-5 inlägg om dagen skulle jag gissa. Jag jobbar med att skriva så ibland kan det bli för mycket skrivandes och inte så mycket uppdatering när jag kommer hem efter jobbet. Ibland beror det på att jag inte har ngt roligt att berätta eller fina bilder att lägga upp. Men andra dagar känns det som att det finns hur mycket som helst istället.

Jag utmanar är: http://tilda.vione.co/ , http://emeliiiiieandersson.blogg.se/, http://alicelindstrom.se/ , http://www.devote.se/isabyl , http://www.devote.se/Angelix , http://www.devote.se/cheersarah , http://camillaesi.se/ , http://nouw.com/rockdoll , http://monkiapa.blogg.se/ , http://jessicaantemyr.vione.co/ och http://amandaforsman.blo.gg/

Och mina frågor är:

1. Bästa träningsformen enligt dig?
2. Nämn dina tre absoluta favoritfilmer
3. Bästa platsen utomlands?
4. Om du fick byta plats med en kändis för en dag vem skulle du välja och varför?
5. Vad beställer du helst i baren under en utekväll?
6. Din favoritsida att shoppa kläder online
7. Vilka bloggar brukar du läsa?
8. Du ska göra en smoothie med max 4 ingredienser, vilka väljer du?
9. Vilka tv-serier följer du?
10. Vilket är ditt drömjobb?
11. Har du några tatueringar?Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas